Kérdése van? Hívjon minket! +36307092810

Extra törés garancia

EXTRA TÖRÉS GARANCIA BÖGRÉHEZ 1 éven keresztül! 

Egyedülálló garancia, amit a NAGYON CUKI bögrékhez kérhetsz. 

 

MIT JELENT EZ PONTOSAN? 
=================

Aki szereti a bögréket, az pontosan tudja, hogy létező fogalom az, hogy "az én bögrém". Olyannyira, hogy nincs az a szeretet, vagy számunkra kedves személy, akinek elnéznénk, hogyha a legkedvesebb bögrénket leemeli a polcról és abból akarja inni a kávéját. 

A bögrénk a miénk. Hozzánk tartozik, a napi rítusunkhoz. Így pontosan tudjuk, hogy mennyire nagyon félünk attól, hogy baja esik. 

Ezt az aggódást szeretnénk benned enyhíteni azzal, hogy törés garanciát kérhetsz a bögrére, amit nálunk vásárolsz.

HOGYAN TUDOM MEGVENNI?
==================

Nincs más dolgod, mint kipipálni a törés garancia extra szolgáltatást MIELŐTT beleteszed a kosaradba a bögrét és a megrendelésed leadásának napjától egész pontosan 365 napig, azaz 1 évig él a törés garanciád. 

Több bögre vásárlása esetén annyiszor pipáld ki a törés garanciát, ahány bögréhez kéred.
Például:
1. Ha 2 bögrét veszel, de csak az egyikhez kéred a garanciát, akkor csak ahhoz a bögréhez pipáld ki, amelyikhez kéred. 

2. Mindegyikhez kéred a garanciát, akkor mindannyiszor pipáld ki, ahány bögrét veszel. 

3. Ugyanazt a bögrét kérem kétszer, de csak 1 garanciával. Akkor tedd bele a kosárba egyszer úgy, hogy nincs hozzá garancia és egyszer úgy, hogy van hozzá garancia. 

 

HOGYAN TUDOM ÉRVÉNYESÍTENI? 
======================
Minden megrendeléshez online küldjük a számlát, amin szerepelni fog, hogy törés garanciát is vásároltál. 

Ha megtörténik a baj, nincs más dolgod, mint készíteni egy fotót az eltört bögréről és elküldeni nekünk e-mailben a hello@nagyoncuki.hu -ra a megrendelésed számával vagy a számla sorszámával. 

Fontos! A törés garancia NEM tartalmazza a szállítás költségét. Ezt utalással vagy utánvéttel ki tudod majd fizetni a választott szállítási mód szerint. 

Bármilyen kérdésed van, mi állunk rendelkezésedre! :)

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:
=====================

1. Mi van akkor, ha kicsivel több mint 365 nap telik el és eltörik a bögre?

Akkor sajnos nem fogod tudni már érvényesíteni a törés garanciát... de! ez nem jelenti azt, hogy nem fogjuk tudni pótolni a kedvenc bögrédet :)

2. Mit jelent az, hogy a megrendelés napjától él a garancia? 

Azt, hogy egész pontosan attól a naptól él a garancia, mikor lenyomtad a megrendelés véglegesítése gombot. Tehát NEM akkortól él, amikor átvetted a csomagot.

3. Ajándékba vettem a bögrét, hogyan tudja érvényesíteni a garanciát az, aki ajándékba kapta?

Ebben az esetben, amikor odaadod az ajándékodat, mondd el neki, hogy törés garanciát is vásároltál a  bögréhez és add meg neki a számla sorszámát, a megrendelésed számát és a megrendeléskor megadott nevet és e-mail címet. 

Így ha az, aki ajándékba kapta 1 éven belül eltöri a bögrét, akkor nincs más dolga, mint írni nekünk a hello@nagyoncuki.hu -ra és ő fogja tudni érvényesíteni a garanciát :)

Érdemes őt is tájékoztatni arról, hogy a törés garancia NEM tartalmazza a szállítás költségét, hogy ne érje meglepetés. 

4. Három bögrét vettem, és mindegyikre akarom a törés garanciát, hogy tudom érvényesíteni? 

A megrendelésedből mi látjuk, hogy hányszor vásároltál törés garanciát, így ha például eltörik egy bögre, akkor még mindig marad két törés garanciád. 

5. Két bögrét vettem, de csak egyikhez kértem a törés garanciát és eltört a bögrém még 1 éven belül, honnan tudjátok, hogy melyik bögréhez kértem a garanciát? 

Nekünk voltaképp mindegy, hogy melyik bögréről van szó. :) Nekünk az a fontos, hogyha egy garanciát kértél, akkor miután éltél a garanciával, akkor az egy megvásárolt garanciát már nem tudod felhasználni a másikhoz is. 
Tehát ha véletlenül eltörne a másik bögre is, akkor mivel már egyszer fel lett használva, a garancia már nem érvényesíthető a másik bögrére. 

6. Nem tört el teljesen a bögrém, csak csorbult egy része, akkor is kicserélhetem? 

Akármilyen kicsi is a törés a bögréden, az törés. Legyen csak egy kis darab, ami letört belőle. Az onnantól kezdve már nem az igazi, arról nem beszélve, hogy meg is vághatja a kezedet. Ezért a mi szempontunkból a csorba bögre IS eltört bögrének minősül :) szóval nyugodtan élj a garanciával, mi kicseréljük a csak sérült bögrédet is. 

 

Ha van még bármilyen kérdésed, amire itt nem találtál választ, kérlek mindenképp írj! Szívesen segítünk és megválaszoljuk a kérdéseidet. 

E-mail címünk: hello@nagyoncuki.hu