Kérdésed van? Szívesen segítünk :)
Hívj minket: +36307092810

----> HŰSÉGPONTRENDSZER <----
Regisztrálj most és 500 pontot írunk jóvá a fiókodban! 
+ Hírlevél feliratkozásért újabb 500 pont jár :)

Blog

[Ti kértétek] Marianna kérte, mi elkészítettük

Ti kértétek
Szűrés törlése
Osvalt Orsi
Osvalt Orsi
2024.06.06 11:16
[Ti kértétek] Marianna kérte, mi elkészítettük

Ismered az érzést, hogy vágysz valamire és szeretnéd megkapni? Marianna szeretett volna egy NAGYON Cuki kecskét és mi örömmel el is készítettük Neki :)

[Ti kértétek] Egy nagyon cuki kecske története | nagyoncuki.hu

Mondtam már, hogy nagyon szeretem, amikor felhívtok minket telefonon, vagy írtuk egy e-mailt, hogy kerestetek valamit a NAGYON Cuki oldalán és nem találtátok? Ez nekem azt jelenti, hogy tetszik az, amit képviselünk, az, ahogy alkotunk. :) Éppen emiatt mi nagyon-nagyon nagy örömmel fogadunk minden kérést, észrevételt, véleményt és igen... a kritikát is, ha jószándékú és építő jellegű...

Ami külön öröm, hogy ez bizony már többször is előfordult :) Ez nekem hatalmas segítség! Az, ahogy látod ma a Nagyon Cuki oldalát tudnod kell, hogy ennek megalkotásában egy közösség is részt vett. Mert minden ilyen kérés egy-egy apró ecsetvonás lett ezen a szép vásznon. Közösen alkottuk meg. Én elkezdtem, de a segítségetekkel alkotom tovább :) 

Pontosan így készült el nem is olyan régen egy cuki kecskés dizájnunk is, amit Marianna kért és mi el is készítettük.

Ez úgy történt, hogy, hogy nemrég Mariannától kaptam egy üzenetet és megkérdezte, hogy lesz-e esetleg valamilyen cukis kecskés grafika a közeljövőben?

Hát ezen igencsak meglepődtem, mert idestova 10 éve foglalkozom dizájnok készítésével, terméktervezéssel, de kecskét még soha nem kértek tőlünk. (a másik webáruházunk 2013 óta létezik, talán te is ismered az INFINITY Tokokat)

Be is indult egyből a fantáziám és Mariannának nem kellett sokat várnia, elkészült a kis utazós kecske a Cukiságok kollekcióba.

Miután Marianna megkapta a bögrét, utána egy nagyon kedves üzenetet írt nekünk :

"Nagyon szépen köszönöm a bögrét ultra cuki lett köszönöm a kis meglepi gumicukit meg az utalványokat is !"


És ne feledd....
Ha nem találod a kedvencedet, mint pl. ahogy Marianna se találta meg nálunk a kecskét, ne aggódj, mi nyitottak vagyunk az újításokra. Szóval keress meg minket bátran. Írhatsz messengeren, vagy e-mailt a hello@nagyoncuki.hu-ra, de kereshetsz minket telefonon is a 06307092810-es telefonszámon (9-15 óra között)