Kérdése van? Hívjon minket! +36307092810

Blog

[Sztori] NAGYON Cuki kezdetek

Sztori
Szűrés törlése
Osvalt Orsi
Osvalt Orsi
2023.10.20 12:10
[Sztori] NAGYON Cuki kezdetek

Mint minden hősnek, a NAGYON Cukinak is van eredet története... :) 

Egy személyes történet tőlem - A NAGYON Cuki webáruház kezdeteiről

Üdvözöllek a vadonatúj webáruházunkban!

Osvalt Orsi vagyok, a NAGYON Cuki megálmodója és alapítója.

Kezdjük az elején: Miért írom azt, hogy vadonatúj? :)

Azért, mert nem ez az első webáruházunk. 2013 óta építjük nagy gondoskodással az INFINITY Tokokat (www.infinitytokok.hu). Számunkra is hihetetlen, hogy elrepült már több mint 10 év.

Először is a férjemmel az egész webáruházasdit azért kezdtük el, mert szerettünk volna egy kis extra fizetés kiegészítést. 10 évvel ezelőtt a mobiltelefonok piaca még teljesen más volt. Akkor jött ki frissen az iPhone 4 (jesszus és még azzal humorizáltunk, és születtek a mémek, hogy lesz majd iPhone 10 is). A Samsung az S3-t dobta piacra és akkor még egyáltalán nem beszéltünk szériákról. Nem volt olyan mint most, hogy például iPhone 15 széria, amin belül 4 új készülék jelenik meg. Szóval… nagyot változott a világ és mindeközben mi is.

Amik nem változtak azok az alapértékeink. Azóta is kollekciókat készítünk. Egész pontosan én, az egyik Alapító. És így történt, hogy kicsivel több mint 1 évvel ezelőtt megalkottam a Cukiságok, majd a Family kollekciót, ami hatalmas sikert aratott. Minket is maximálisan meglepett, mert nem erre számítottunk.

A CUKISÁGOK és a CSALÁDOM kollekciók a szívemhez elkezdett nagyon közel állni. Mindig szívesen alkottam bele újabb és újabb dizájnokat, amikor is megszületett az ötlet: Mi lenne, ha létrehoznánk egy új webáruházat ami ezt a vonalat fogja képviselni.

Persze a domain név körül az elején voltak gondok, pedig egyértelmű volt és kiszúrta a szemünket :D

Akárkinek mutattam a Cukiságok és a Családom kollekciót két dolgot mondtak elsőre és azonnal:
- decukiiiiiii és a másik
- hát ez nagyooooncuukiii :D

Így született meg a nevünk is: nagyoncuki.hu – azt hiszem maximálisan lefedi azt, amit szeretnénk ezzel átadni. 

A webáruházunk még nagyon friss 2023 október elején indult el.

Eredetileg sokkal több mindent szerettem volna már az elején megvalósítani, de egy valamit már biztosan megtanultam az élettől. Leginkább azt, hogy képes közbeszólni :D

Indulásnak 4 kollekcióval készültem Neked:

1. Cukiságok – az abszolút zászlóshajó, amihez soha nem tudok elég dizájnt készíteni.

2. Családom – az akvarell mintás dizájnok az első debütálásával (még az infinitytokok.hu oldalon) azonnal sikert aratott. Mindenkinek nagyon tetszett ez az újszerű ábrázolás.

3. Imagine – ahogy idősödünk úgy kezdünk el egyre realisztikusabban gondolkodni és már nehezen megy elképzelni az elképzelhetetlent. Ezzel a kollekcióval szeretnék segíteni abban, hogy maradj rugalmas, nyitott a világra és érezd az érzéseidet.

4. Perfect Moment – A tökéletes pillanatokról szól. Azokról a pillanatokról, amikor megéljük a jelent, amikor érezzük a nyári záport az arcunkon, amikor a kiskutyánk örömmel rohan felénk, és mi átéljük a pillanat varázsát, amikor csak úgy te meg én együtt vagyunk és nézzük a naplementét, az önfeledt táncról, amibe belefeledkezünk. Ezt szeretném átadni Neked és segíteni abban, hogy ne felejts el élni…

Nagy izgalommal és sok-sok szeretettel készültem ezzel az új webáruházzal.

Szerettem az indulás minden pillanatát, mert 10 év távlatában, amikor már több mint 100 000 vásárlót szolgáltunk ki, már rég elfelejtettem milyen kezdőnek lenni.

Élvezem minden pillanatát és hatalmas örömmel élem meg azt, amikor megrendelés érkezik. Azért, mert a nagyoncuki.hu „szerelem gyerek” nekem. Így úgy élem meg a sikerét, mint amikor a gyerekemnek van öröme és sikere az életben. Úgy élem meg, hogy valakit sikerült az alkotásokkal, a kollekciókkal megérintenem. Átment az üzenet.

Szóval… köszönöm, hogy itt vagy.

Nézelődj kedvedre és ami a legfontosabb!

Nekem számít a véleményed:
Bármit hiányolsz, van ötleted, valamit nem találsz, problémád vagy kérdésed van ne habozz írni!

Nagy örömmel várjuk ide a leveledet: hello@nagyoncuki.hu

 

Perfect Moment kollekció - telefontokok | NAGYON Cuki.hu