Kérdésed van? Szívesen segítünk :)
Hívj minket: +36307092810

----> HŰSÉGPONTRENDSZER <----
Regisztrálj most és 500 pontot írunk jóvá a fiókodban! 
+ Hírlevél feliratkozásért újabb 500 pont jár :)

Blog

[Jó tudni] Elstartolt a NAGYON Cuki hűségpontrendszer

Jó tudni
Szűrés törlése
Osvalt Orsi
Osvalt Orsi
2024.05.24 10:09
[Jó tudni] Elstartolt a NAGYON Cuki hűségpontrendszer

Mi értékeljük ha törzsvásárlónk vagy! Röviden elmondom neked a lényeget! :) 

ELSTARTOLT a NAGYON CUKI webáruház új hűségpontrendszere 
==========================================

Az elmúlt hónapok szorgos munkával teltek a NAGYON Cuki háza táján.

2023 októberében indult az új webáruházunk és máris rengeteg a visszatérő vásárlónk. Az, hogy új a NAGYON Cuki webáruház ez Téged ne tévesszen meg. :) Mi 2013 óta vagyunk webáruházasok, van már egy másik szuper webshopunk, az INFINITY Tokok… Talán te is ismered :)

Nade visszatérve… TÉNYLEG megdöbbentően sokan választanak minket újra és újra az első pillanattól kezdve, ezért számunkra nem volt kérdés, hogy ezt a bizalmat szeretnénk meghálálni a tőlünk telhető legjobb módon.

Ahelyett, hogy egy egyszerű, tessék itt van x százalék pontjóváírás minden vásárlásod után hűségprogramot találtunk volna ki, arra jutottunk, hogy szeretnénk azoknak jobban kifejezni a hálánkat, akik 2-3-10 alkalommal is már minket választottak. Ezért egy sávos rendszert találtunk ki :)

A pontos szabályt itt tudod elolvasni: https://nagyoncuki.hu/husegpontrendszer

De itt röviden, a teljesség igénye nélkül felvázolom Neked a lényeget:

Először is a leges legfontosabb, hogy már az első vásárlásod alkalmával REGISZTRÁLJ, mert csak így tudjuk neked jóváírni a pontokat.
Itt egy kis extra jóhír: a regisztrációddal máris 500 levásárolható pontot szerzel, ami 500 Ft-nak felel meg.

Az ELSŐ VÁSÁRLÁSOD A BELÉPŐ a hűségpontrendszer első szintjére a BRONZ csoportba, innentől kezdve, máris 1%-os pontjóváírásban lesz részed már a második vásárlásod alkalmával.

Ezt követően így tudsz lépkedni a szintek között:

Megrendelések száma minimum Korábbi vásárlások összértéke Pontjóváírás mértéke Vásárlói Csoport
1 0- 29 999 Ft 1% Bronz
2 30 000 Ft – 59 999 Ft 2% Ezüst
3 60 000 Ft – 79 999 Ft 3% Arany
4 80 000 Ft - 3% (+5% kedvezmény) Platinum

 

Összehasonlítva a Bronz és az Arany szintet ugyanolyan összegű vásárlás esetén:
A megrendelésed végösszege 20 000 Ft, ebben az esetben a Bronz szinten 200 pontot, az Arany szinten pedig 600 pontot írunk jóvá Neked. :)

A Platinum szint pedig azt jelenti, hogy a 20 000 Ft-os vásárlásodnál még extra 5%-os kedvezményt is adunk neked, VAGYIS 19 000 Ft lesz a megrendelésed végösszege ÉÉÉS 600 pontot írunk jóvá :)

MI VAN AKKOR, ha kimaradtál a hűségpontrendszerből, pedig már többször vásároltál nálunk?

Az a szuper hírem van a számodra, hogy folyamatosan igyekszünk tájékoztatni minden eddigi vásárlónkat a hűségpontrendszer bevezetéséről és VISSZAMENŐLEGESEN aktiváljuk a státuszodat aszerint, ahol éppen állsz. De ha ezt olvasod és szeretnél már most rögtön tagja lenni, akkor kérlek mindenképp hívj minket a 06307092810-es telefonszámon, vagy írj nekünk és mi beállítjuk neked a szintet éééés szintén visszamenő hatállyal kiszámoljuk az elmaradt pontjaidat és jóváírjuk! :) ÍGY IGAZSÁGOS! :)

VISZONT...
Van egy nagyon-nagyon-nagyon fontos szabály, amit muszáj betartanod ahhoz, hogy a hűségpontrendszer tagja maradhass… Igen, sajnos van egy ok, ami miatt kiléptethetünk az egész hűségpontrendszerből és többet nem tudsz bele visszakerülni.

A szabály pedig az, hogyha leadsz egy megrendelést, akkor azt a megrendelést neked át kell venned. Nem tagadhatod meg az átvételt. Persze mi is tudjuk, hogy az élet nagyon sokszor közbeszól, ezért bármikor kereshetsz minket telefonon a 06307092810-es telefonszámon (9-15 óra között), vagy írsz egy e-mailt a hello@nagyoncuki.hu -ra és megírod, hogy baj van, nem tudod átvenni a csomagot, mert valami probléma adódott. Mindent meg fogunk tudni oldani, de ehhez Te is kellesz :) Szóval… keress kérlek minket a megadott elérhetőségek valamelyikén, ha azt látod, hogy nem fogod tudni megoldani a csomag átvételt.

Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy felelősen adsz le megrendelést, vagyis csak akkor nyomsz rá a megrendelés véglegesítése gombra, ha biztos vagy abban, hogy a megrendelés összegét ki fogod tudni fizetni.

Ezt a pár információt szerettem volna neked külön kiemelni, minden mást megtalálsz a szabályzatban, de ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, mi szívesen segítünk!