Kérdésed van? Szívesen segítünk :)
Hívj minket: +36307092810

----> HŰSÉGPONTRENDSZER <----
Regisztrálj most és 500 pontot írunk jóvá a fiókodban! 
+ Hírlevél feliratkozásért újabb 500 pont jár :)

Blog

[Ajánló] Megérkeztek a nagyon cuki PÁRNÁK cipzár garanciával!

Újdonság
Ajánló
Szűrés törlése
Osvalt Orsi
Osvalt Orsi
2024.05.29 10:09
[Ajánló] Megérkeztek a nagyon cuki PÁRNÁK cipzár garanciával!

Óriási örömmel jelentem be Neked, hogy megérkeztek a Nagyon Cuki boltunkba a szépséges és cuki párnák! :)

Hatalmas örömmel mutatom be neked a legújabb termékünket, a NAGYON Cuki szépséges, különleges és egyedi névvel kérhető párnáinkat! Ráadásul cipzár garanciát is kérhetsz hozzá!  

A Nagyon Cuki boltocskánk jött, látott és tarolt :)
Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy folyamatosan kapjuk az a kérdéseket, hogy mikor lesz például tányér, másfajta bögre, párna, méhecske, csiga és még sorolhatnám.

Számomra óriási öröm az, hogy ilyen nagy érdeklődést váltunk ki és a kéréseknek igyekszünk amilyen hamar csak lehet eleget tenni. Kaptunk már kéréseket speciális kutya fajtákra is, vagy éppen felmerült, hogy a kisunoka most fog ballagni az oviból és a méhecske csoportba jár, lehetne-e méhecskés bögrét kapni :)

És persze ott vannak azok a kérések is, amikor felmerül, hogy van-e párna, tányér, fűszertartó, müzlis tál vagy kis kávés csésze.


Úgyhogy végre örömmel jelenthetem Neked, hogy a Nagyon Cuki kínálata mostantól párnákkal is bővült. Kérheted csak a huzatot is, ha nem szeretnél párnabelsőt, de természetesen mi egy komplett párnát adunk és csak a te kívánságodra küldjük párna belső nélkül :)

A kollekcióink zöméhez kapható lesz a párna, már most a legtöbb cuki dizájn: cuki manók, cicák, kutyák, cukiságok java része már kapható párnaként is. DE! Ha esetleg még nem látnád a kedvencedet párna formájában, akkor mindenképp szólj nekünk a hello@nagyoncuki.hu e-mail címen, mert akkor előre vesszük a kérésedet :) persze… hívhatsz is minket a 06307092810-es telefonszámon (9-15 óra között).

És ha mindez nem lenne elég:
Az egészet megfejeltük Neked egy extra garanciával: a cipzár garanciával. Ennek lényege röviden, hogyha 1 éven belül elromlik a cipzár, akkor kicseréljük az egész párnát.

És ha már ilyen sokat beszéltem róla mutatom is Neked a szépséges párnákat, amik már elkészültek! :)

És ne feledd, bármilyen kérdésed van, hozzánk bátran fordulhatsz, mi őszintén kíváncsiak vagyunk a véleményedre, és kérdéseire. :)