Kérdésed van? Szívesen segítünk :)
Hívj minket: +36307092810

----> HŰSÉGPONTRENDSZER <----
Regisztrálj most és 500 pontot írunk jóvá a fiókodban! 
+ Hírlevél feliratkozásért újabb 500 pont jár :)

Apa és Fia pillanat Samsung Galaxy tok
Kérd a neveddel - Apa és Fia pillanat Samsung Galaxy tok
5 990 Ft

Kérd a neveddel - Apa és Fia pillanat Samsung Galaxy tok

Apa és Fia pillanat Samsung Galaxy tok
Apa és Fia pillanat Samsung Galaxy tok

Állítsd be, hogy milyen legyen a tok, majd tedd a Kosárba!

Raktáron
5 990 Ft
Erre is szükséged lehet
Részletek

Kérd a neveddel - Apa és fia mintás Samsung Galaxy telefontok (szinte minden készülék típusra)

Az anyaga: Minden oldalról körbeveszi a készüléket, oldalt bordázott résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). Nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített alulap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultravékony, nem lazul meg. 

A mintát előzetesen egy aluminium lapra nyomjuk rá közel 200 fokon. Ennek köszönhetően lesz csodálatos fényképminőségű és hosszan tartó.
Nincsenek kiálló részek, szépen belesimul. 
Ez az eljárás CSAK a műanyag és szilikon tokra érvényes, a flip (oldalra nyitható) toknál a mintát textilszerű anyagra nyomjuk rá. 
Van pereme: ez azt jelenti, hogyha "arccal" lefelé teszed le pl. az asztalra, akkor a tok pereme érinti először az asztalt, nem pedig a kijelző. 
 A minta a hátoldalon gyönyörű, fényképminőségű és hosszan tartó.
Választható szjnek: fekete vagy átlátszó. A kép körül keretként a tok oldalán látszik, mint egy fényképkeret a minta körül. Ha átlátszót választasz, az CSAK a tok oldalán fog látszódni (tejüvegre és nem a víztiszta átlátszóra hasonlít).
 
Az aluminium lap miatt előfordulhat azonban, hogy a wireless töltés és az NFC fizetés nem működhet, mert leárnyékolja, vagyis a tokot célszerű előtte levenni. A hagyományos "dugós" töltés természetesen akadálymentesen működik a telefontokkal együtt is. 


EGYÉB információ: 
A telefontok termék képei illusztrációk. 
A képen látható mintát a Te általad választott típus, szín, kivitel, grafika szerint a Te kifejezett kérésedre állítjuk elő (vagyis egyedi termék), ezért a termékek megrendelése esetén a 45/2014. (II.26) kormányrendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem gyakorolható a 14 napos indoklás nélküli elállási jog. 

JÓ HÍR: Ettől függetlenül, nem kell aggódnod, hogyha rosszul választottad ki a készülék típusát. Mi ezt megértjük és szívesen cseréljük, ha ezt az átvételt követő 14 napon belül jelezd felénk. 

Adatok
Termék típus
Telefontok
Készülék típus
Samsung Galaxy
Márka
NAGYON Cuki
Kollekció
Családom
Évszak/Ünnep
Apák napja
Téma
Apa
Cikkszám
SG-4068